شروع دوره در :

• استاد سازه ­های هوایی و رئیس دانشکده مهندسی هوافضا- امپریال کالج لندن از ژانویه ۲۰۰۵
  • استاد مکانیک محاسباتی و مدیر گروه مهندسی هوا فضا در دانشگاه کوئین مری لندن (۱۹۹۷-۲۰۰۵)
  • دانشیار و رییس گروه تلورانس خرابی در

WIT (Wessex Institute of Technology) (۱۹۹۷-۱۹۸۷)

• همکار تحقیقاتی در دانشگاه ساوت­همپتون (۱۹۸۴-۱۹۸۷)
  • وی به مدت 25 سال در زمینه مکانیک سازه محاسباتی فعالیت کرده است و دستاوردهایش در توسعه روش های محاسباتی و همچنین مکانیک آسیب و خرابی، سبب شهرت بین المللی وی شده ­است.
  • عضو پیوسته جامعه سلطنتی هوانوردی انگلیس. هم اکنون در زمینه پایش سلامت سازه­ های کامپوزیتی و مدل سازی چند مقیاسی از تنزل خواص مواد (multiscale modelling of material degradation) ، شکست و خرابی و نیز توسعه کلی روش های محاسباتی برای ارزیابی عمر باقیمانده سازه­ های فلزی و کامپوزیتی پژوهش می ­نماید.
  • انتشار مقاله در بیش از ۳۰۰  نشریه، و به همین تعداد کنفرانس، و  انتشار نزدیک به ۵۰ کتاب مربوط به مکانیک محاسباتی. استاد راهنمای بیش از ۵۰ دانشجوی دکترا و تعداد مشابهی از محققان پسا دکترا توسط ایشان صورت گرفته است..
  • سردبیر دو مجله بین المللی و عضو هیئت تحریریه چند مجله بین المللی.
  • برگزاری، شرکت و همکاری در چندین پروژه تحقیقاتی ملی و بین المللی بزرگ با بخش هوا فضا در انگلستان و اروپا..
  • سخنران کلیدی در کنفرانسهای بین المللی بسیار مربوط به روش های محاسباتی بوده است.

مشترک شدن در خبرنامه ما

دریافت آخرین اخبار از IPEC.

شما در هر زمانی می توانید اشتراک خود را لغو کنید.

دانشگاه صنعتی امیرکبیر

دانشکده مهندسی هوافضا